پرکاربرد ترین روش های عایق کاری ساختمان در سراسر کشور

 پرکاربرد ترین روش های عایق کاری ساختمان در سراسر کشور : عایق کاری رطوبتی ساختمان ها از مهم ترین مباحث ساختمان سازی است که اجرای آن باید با دقت مضاعف انجام گیرد، در غیر اینصورت در اثر نفوذ رطوبت به داخل ساختمان و اجزای آن، خسارت های زیادی به ساختمان و حتی ساختمان های مجاور وارد می شود. از جمله بخش هایی از ساختمان که نیاز به عایق کاری رطوبتی دارند، کف های طبقات مختلف ساختمان، شالوده ها، دیوارهای زیرزمین، کف پنجره ها و درزهای انبساط هستند. رطوبت از طریق خاک مجاور دیوار و یا بارش باران جذب دیوارهای ساختمان می شود. برای محافظت دیوارها در برابر رطوبت، ساده ترین و سنتی ترین روش استفاده از سنگ در پایین دیوار و یا قسمت بالای دیوار است؛ برای اینکه دیوارهای خشتی بر اثر جریان آب سطحی در قسمت تحتانی شسته شده و فرسایش می یابند.

پرکاربرد ترین روش های عایق کاری ساختمان در سراسر کشور

ابتدایی‌ ترین روش عایق کاری بام، استفاده از کاهگل است که به علت کمی دوام در برابر بارندگی، یخزدگی و فرسایش، امروزه منسوخ گردیده و جز در روستاها و نواحی خشک و کم بارش، معمول و متداول نیست. استفاده از گل نیمچه کاه در آجر فرش بامها نیز در برخی مناطق خشک رایج بوده که هم اکنون از رونق افتاده است. بنابراین چون مورد استفاده‌ای در طرحها ندارند، از ذکر آنها خودداری می‌شود. عایق های رطوبتی می تواند از جنس قیر و گونی، ایزوگام (عایق های پیش ساخته)، عایق های پلیمری، پشم و الیاف شیشه باشد. مهم ترین مصالح برای استفاده درعایق کاری رطوبتی، قیر و گونی است. قیر ماده ای چسبنده و غیر قابل نفوذ در برابر آب و رطوبت است و البته در برابر اسیدها و بازها و املاح آب نیز مقاومت قابل قبولی از خود نشان می دهد. استفاده از قیر و گونی نسبت به سایر مصالح عایق کاری  از نظر اقتصادی به صرفه است. هر چند در مورد عایق های قیر و گونی امکان پارگی در اثر فشارهای وارده بر ساختمان وجود دارد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس بگیرید.

عایق کاری رطوبتی ساختمان عایق کاری رطوبتی ساختمان, انواع روش عایق کاری

استفاده از عایق های پیش ساخته هم مانند قیر و گونی در ساختمان سازی متداول است. این جنس از عایق کاری، وزن سبک و قابلیت انعطاف پذیری بالایی دارد. این نوع عایق ها به علت اینکه در ساخت آنها از پلی استر استفاده شده، مقاومت بالایی در برابر انبساط و انقباض دارند. در عایق های پیش ساخته بر خلاف قیر و گونی، پارگی ایجاد نمی شود و تا دمای 130 درجه سانتی گراد بالای صفر و 40 درجه سانتی گراد زیر صفر، مقاومت خود را حفظ می کنند؛ این عایق ها سبک هستند و قابلیت انعطاف بالایی دارند. بهترین نوع عایق های پش ساخته نمد پشم شیشه است.

نظرات