نصب عایق صوتی روکار و توکار در سطوح مختلف سازه ها

 نصب عایق صوتی روکار و توکار در سطوح مختلف سازه ها : عایق صوتی انواع مختلفی دارد که هر کدام تاثیر و کاربرد متفاوتی دارند. عایق‌های صوتی برای نصب در محیط‌های بیرونی و داخلی استفاده می‌شوند. در حقیقت عایقکاری صوتی باعث کاهش و یا حذف ورود و خروج صدا می‌شود. بعضی از عایق‌‍‌ها صدا را جذب می‌کنند و مانع از انعکاس صوت و ایجاد همهمه در محیط می‌شوند. این عایق‌ها بیشتر در محیط‌های داخلی کاربرد دارند. به طور کلی انواع عایق صوتی به عایق صوتی توکار و عایق صوتی روکار تقسیم می‌شود. عایق صوتی توکار را می‌توان هم در هنگام ساخت بنا و هم بعدها در ساختمان‌های ساخته شده با بنایی مختصری به کار برد. از معروف‌ترین عایق‌های توکار می‌توان به عایق‌های صوتی نانو، فوم اکس پی اس، ورقه‌های یونولیتی، فوم اسپری شونده پلی یورتان، فوم بازیافتی ریباند، عایق پشم شیشه و فوم‌های عایق لوله اشاره کرد.

نصب عایق صوتی روکار و توکار در سطوح مختلف سازه ها

عایق صوتی روکار را می‌توان در انواع سطوح داخلی نصب کرد. انواع عایق صوتی روکار شامل فوم شانه مرغی ، فوم عایق صدای صاف ، فوم منشوری (گوه‌ای یا هرمی) ، پنل های آکوستیک دکوراتیو و عایق‌های دکوراتیو می‌باشد. البته این صنعت بسیار رو به رشد است و عایق‌های صوتی مدام به انواع موجود اضافه می‌شوند. المان‌های دیگری برای کاستن انتقال صدا و عایقکاری صوتی وجود دارند. مانند پنجره های دوجداره UPVC ، موکت های عایق، دیوارپوش ها، برخی مدل های کفپوش و یا درزبندی در و پنجره کاربرد دارد. عده‌ای گمان می‌کنند عایق‎‌ سازی صوتی مخصوص مکان‌هایی که تخصصا به کار صدا می‌پردازند مثل استودیوی ضبط صدا می‌باشد. در صورتی که نصب عایق صوتی هیچ‌گونه حد و مرزی ندارد. با عایق‌سازی صوتی بسیاری از محدودیت‌ها در زمینه‌ی انتخاب خانه ، محل کار و غیره برداشته می‌شود. شما می‌توانید به راحتی در یک آپارتمان با تعداد واحد بالا زندگی کنید بدون اینکه نگران شنیده شدن صدایتان توسط همسایه‌ها یا مزاحمت صوتی از طرف آن‌ها باشید. با نصب عایق صوتی دیگر وجود مدرسه، پارک ، خیابان و ... در کنار منزلتان شما را آزار نخواهد داد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق صوتی دیواری عایق صوتی دیواری, بهترین عایق های ساختمان ها

فوم عایق صدا نوعی از انواع عایق صوتی است که بصورت ورقه‌‌ای ساخته می‌شود. سلول‌های هوایی موجود در بافت این فوم‌ها باعث ضعیف شدن امواج صوتی می‌شوند. به گونه ای که با کاهش صدا مانع آزارهای صوتی می‌گردند. فوم عایق صوتی را می‌توان به عنوان عایق صوتی کف، عایق فوم صوتی دیوار و عایق صوتی سقف در محیط‌هایی مثل مسکونی ، اداری و بیمارستانی مورد استفاده قرار داد. همچنین این فوم‌ها با جلوگیری از خروج صدا در سالن‌های نمایش، آمفی‌تئاترها ، استودیوهای ضبط صدا و سالن‌های کنسرت و ... کاربرد دارند.

نظرات