موارد کاربرد پرایمر قیری رطوبتی جهت ایزولاسیون و بهسازی : پلیمرهای قیری (پرایمر) و موارد کاربرد آن یا پرایمر قیری با پلیمر های چند گانه این پرایمر ترکیبی است از قیر، حلالهای آلفاتیک و پلیمرهای اصلاح کننده سازگار با قیر که خواص قابل ملاحظه ای به این محصول داده و باعث می شود که امکان استفاده از این محصول بر روی سطوح مختلف از جمله بتن، فلز وچوب، امکان پذیر گردد و مقاومت قابل ملاحظه ای در برابر پارامترهای محیطی از خود نشان دهند. ایزو ساروج (ب -۵۰۶۰) ترکیبی است یک جزئی که قادر است خلل و فرج ریز موجود در سطح را پوشانده و باعث میشود پس از اجرا، فضای بین عایق و سطوح کار کاملا عاری از هوا باشد. این هواگیری باعث استحکام و چسبندگی قوی عایق و سطح کار خواهد شد.
موارد کاربرد پرایمر قیری رطوبتی جهت ایزولاسیون و بهسازی
محصولی تک جزیی بر پایه قیر و پودرهای معدنی مخصوص است که قابلیت رقیق شدن با حلال های هیدروکربنی را داشته و در هنگام اجرا از چسبندگی خوبی به سطوح فولادی، بتنی، آجری، آسفالت و دیگر مصالح ساختمانی برخوردار می باشد. پس از خشک شدن در مقابل نفوذ رطوبت و بخار آب مقاوم خواهد بود. این محصول از امتیازاتی چون اجرای سرد و ساده، شکل پذیری مناسب، دوام شیمیایی خوب در برابر اسیدهای ضعیف، بازهای ضعیف، آب های حاوی کلر و هزینه کم در مقایسه با سایر روش های محافظت و آب بندی برخوردار است. این محصول محافظ شامل قیر، رزین های امولسیونی و پودر های خاص معدنی است. پس از ایجاد پوشش و خشک شدن کامل، لایه ایجاد شده از هم ازخواص آببندی و محافظتی قیر و هم از خواص رزین های امولسیونی، برخوردار خواهد بود. به دلیل وجود ترکیبات مناسب در این ماده قیری، در موقع اجرا بسیار نرم و قابل اجرا است و بصورت سرد قابل اجراست.
موارد کاربرد پرایمر قیری رطوبتی :
این پرایمر به منظور آماده سازی سطوح مختلف جهت اجرای سیستم های ایزولاسیون و نبز استفاده بر روی سیستم های ایزولاسیون قدیمی به منظور بهسازی مورد استفاده قرار می گیرد. این ترکیب همچنین می تواند برای محافظت سطوح فلزی در برابر خوردگی و زنگ زدگی مورد استفاده قرار گیرد. ایزو ساروج (ب -۵۰۶۰) در چهار رنگ سیاه، قهوه ای، نقره ای، طلایی عرضه می گردد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
پرایمر قیری یکی از رایج ترین شیوه های پوشش دهی سطوح ساختمانی () است. عدم رعایت نسبت آب به سیمان، شرایط غیرقابل کنترل اجرا، عمل آوری و ساخت، اشتباهات عوامل انسانی و بسیاری از عوامل دیگر موجب بروز ترک های انقباضی و حفرات موئینه در بتن و ملات می شود. این فضاها موجب انتقال و نفوذ املاح و یون های شیمیایی مخرب به داخل حجم بتن شده که علاوه بر کاهش مقاومت دوام بتن و ملات را نیز به خطر می اندازد
نظرات
ارسال یک نظر