بهترین عایق ها جهت جلوگیری از نفوذ نم و رطوبت در سقف

  

بهترین عایق ها جهت جلوگیری از نفوذ نم و رطوبت در سقف : عایق حرارتی که معمولا در ساختمان و بازسازی منازل استفاده می شود عایق های حرارتی پشم سنگ و پشم شیشه و عایق صوتی پشم شیشه و پلی استایلن و عایق های رطوبتی بخاربند و ایزوگام و قیر می باشد. یکی از ویژگی عایق حرارتی جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان می باشد و نوع عایق کاری در جاهای مختلف فرق میکند معیار انتقال حرارت عایق ها دانسیته و ضخامت آنها می باشد و به شکلی می باشد که در فصل تابستان باعث خنک ماندن ساختمان می گردد در زمستان از هدررفتن گرمای جلوگیری می کند. امروزه در بسیاری از ساختمان ها و ویلاها و حتی مراکز صنعتی سقف خود را از شیروانی می سازند . این سقف ها در برابر بارش باران مقاوم نیستند و باران به داخل نما نشت می کند .

بهترین عایق ها جهت جلوگیری از نفوذ نم و رطوبت در سقف

بهترین راهکار برای جلوگیری از نشت باران و رطوبت به داخل ساختمان هایی با سقف شیروانی استفاده از عایق رطوبتی سقف شیروانی است . این عایق ها در برابر گرما و سرما و نور خورشید و اشعه ماورا بنفش و رطوبت مقاوم است و از نشت باران یا آب از سقف شیروانی جلو گیری می کند . عایق رطوبتی سقف های شیروانی و دیگر سقف ها با محیط‌زیست سازگاری دارند و بر روی تمام سطوحی که نیاز به آب‌بندی  و تعمیر نشتی دارند  مناسب می باشد .  این عایق رطوبتی اعم از سقف های فلزی و سقف های سیمانی و سقف های موزاییکی و سقف های چوبی و  سطوح هایی که نیاز به آب بندی دارند به جز سطوح چرب و سطوح جلبک زده و خاکی است . به طور کلی می توان گفت انواع عایق رطوبتی متفاوت است زیرا عایق های رطوبتی مانند ایزوگام ها و قیر گونی ها در بسته بندی هایی با سایز های مختلف به فروش می رسد . منظور از سایز های مختلف این است که خرید عایق رطوبتی و یا فروش عایق رطوبتی بر اساس متراژ عایق محاسبه می شود و بسته بندی های آن نیز به صورت ده متری و پنج متری به فروش می رسد . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق سقف شیروانی عایق سقف شیروانی, اجرای انواع عایق سقفی

با استفاده از عایق های رطوبتی سطوح گالوانیزه و سطوح فلزی می توان نمای ساختمان ها و سقف های  قوس دار و گنبدی شکل و سطوح چند وجهی غیرمنتظم که از نوع سنتی می باشند را به راحتی می توان عایقکاری کردزیرا خاصیت چسبندگی دارد و تمام درز و منافذ را به خوبی می پوشاند . قیمت عایق های رطوبتی به صورت متری حساب می شوند و به ازای هر متر مربع از عایق رطوبتی قیمتی حدود ده تا پانزده هزار تومان دارد . این عایق های رطوبتی به صورت متری خریداری می شوند و کل سطح را با آن ها می پوشانند و سپس با مشعل های حرارتی و هر وسیله ای که حرارت دهد آن ها را ذوب میکنند که با خاصیت چسبندگی که دارند درزها را بپوشانند و به سطوح بچسبند . 

نظرات