درزگیری انواع ترک بتن و سازه بتنی توسط ماستیک پلی یورتان : ترک های ایجاد شده در بتن بر اساس اهميت سازه بتنی و نحوه تشکیل ترک بتن دسته بندی و تعمیر و بازسازی می شوند. تزریق رزین اپوکسی تحت فشار و پکر گذاری برای اتصال بخش بتنی جدا شده بر اثر ترک خوردگی، از جمله روش های مقاوم سازی بتن می باشد. اپوکسی تزریقی همچون درزگیر بتن ، ترک های بتن را پر می کند و مانع از ورود آب به داخل سطوح بتن می گردد. وقتی بحث از درزگیری می شود، ماستیک پلی یورتان اولین گزینه پس از درزگیر سیلیکون یا همان چسب آکواریوم و چسب سیلیکون جهانی می باشد. اگرچه که هردوی این موارد عمل درزگیری را به نحو احسن انجام میدهند و در برابر رطوبت و حرارت و آب مقاوم هستند، در عین حال خاصیت الاستیسیته یا Elongation مناسبی هم دارند.
درزگیری انواع ترک بتن و سازه بتنی توسط ماستیک پلی یورتان
اما تفاوت های بسیاری بین ماستیک پلی اورتان و درزگیر سیلیکون اسیدی می باشد. یکی از این تفاوت ها این است که ماستیک پلی اورتان ارکانیک و طبیعی است در حالیکه درزگیر و چسب سیلیکون غیر ارگانیک می باشد. به دلیل ارگانیک بودن ماستیک پلی یورتان هست که این ماستیک ها دوام کمتری در مقایسه با یسری از چسب های سیلیکون با کیفیت از خود نشان می دهند. بطور مثال ماندگاری ماستیک پلی اورتان بین 5 تا 10 سال است (بسته به برند تولید کننده ماستیک پلی یورتان و متریال و فرمولاسیون) ولی ماندگاری درزگیر و چسب سیلیکون دوبرابر این مقدار می باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
درزگیری بتن با پلی یورتان, عایق کاری با ماستیکمزایای استفاده از ماستیک پلی یورتان :
- ماستیک پلی یورتان، چسبندگی فوق العاده بالایی دارد و به انواع سطوح مختلف می چسبد.
- این محصول، در برابر عوامل خورنده محیطی و جوی مقاومت بالایی دارد.
- این فرآورده روان است؛ اما در درزهای عمودی شره نمی کند.
- در دامنه وسیع دمایی، انعطاف پذیر است و سرما و گرمای هوا نمی تواند مانع از انعطاف پلی یورتان شود.
- استحکام فرسایشی این محصول بسیار بالا است.
- این فرآورده را می توان رنگ آمیزی کرد.
- جمع شدگی و انقباض در ماستیک پلی یورتان رخ نمی دهد.
- این محصول غیر سمی بوده و دارای تأییدیه مصرف در مجاورت آب آشامیدنی است.
وقتی بحث از درزگیری می شود، ماستیک پلی یورتان اولین گزینه پس از درزگیر سیلیکون یا همان چسب آکواریوم و چسب سیلیکون جهانی میباشد. اگرچه که هر دوی این موارد عمل درزگیری را به نحو احسن انجام میدهند و در برابر رطوبت و حرارت و آب مقاوم هستند، در عین حال خاصیت الاستیسیته یا Elongation مناسبی هم دارند. اما تفاوتهای بسیاری بین ماستیک پلی اورتان و درزگیر سیلیکون اسیدی میباشد. یکی از این تفاوتها این است که ماستیک پلی اورتان ارگانیک و طبیعی است در حالیکه درزگیر و چسب سیلیکون غیر ارگانیک میباشد.
نظرات
ارسال یک نظر