خرید فوم پلی یورتان عایق بندی حرارتی سقفی در انواع سازه : فوم پلی یورتان سلول بسته (chose cell) به سبب ساختار سلولی آن دارای کمترین ضریب جذب آب و رطوبت در مقایسه با سایر عایق ها نظیر پشم شیشه و پشم سنگ می باشد می باشد. مشاهدات عینی به وضوح گویای این واقعیت می باشد که در سقف سوله ها پس از مدتی اندک بافت پشم شیشه و پشم سنگ دچار رطوبت شده، بعضا باد کرده و از سقف آویزان می شود حال آنکه در برخی از پروژه های صنعتی و صنایعی مانند پرورش طیور عایق پلی یورتان سقف و دیوار ماهیانه مورد شستشو قرار می گیرد آن هم با دستگاه های فشار بالا نظیر کارواش یا جت واشر. نفوذ ناپذیری در مقابل آب باعث شده که پلی یورتان به عنوان عایق نما ساختمان فقط در نماهای خشک مورد استفاده قرار گیرد. زیرا به دلیل عدم جذب آب ، ملات از روی آن لیز خورده و در اصطلاح ملات پذیر نمی باشد. از این رو پلی یورتان علاوه بر عایق حرارتی و صوتی به عنوان عایق رطوبتی نیز در مناطق رطوبت خیز سراسر دنیا از جمله شمال کشور خودمان از اقبال بیشتری برخوردار است.
خرید فوم پلی یورتان عایق بندی حرارتی سقفی در انواع سازه
در پایان اینکه عدم جذب آب و رطوبت تنها یکی از مزایای عایق پلی یورتان می باشد. لذا در ذیل به برخی از ویژگی های ممتاز عایق پلی یورتان به روش اسپری یا پاششی اشاره خواهد شد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان از انواع عایق های حرارتی پلی یورتان به منظور بهینه سازی مصرف انرژی استفاده می شود. روز به روز منابع انرژی، مورد مصرف بی رویه قرار می گیرند و رو به اتمام می باشند؛ منابعی که پروسه تولید آنها سالیان سال به طول می انجامد. عایق های حرارتی نقش موثری در کاهش مصرف انرژی و هزینه های مربوط به آن در ساختمان ایفا می کنند. بیشترین میزان اتلاف انرژی در ساختمان از طریق دیوارها و سقف صورت می گیرد؛ از این رو استفاده از عایق های مناسب در این قسمت تا حد زیادی از هدررفت انرژی حرارتی جلوگیری می کند. این عایق ها نه تنها در ساختمان های اداری، مسکونی و تجاری استفاده می شوند بلکه در صنایع مختلف از جمله صنایع پتروشیمی، گاز، مخازن صنعتی، سقف های فلزی و خطوط لوله کشی نیز کاربرد دارند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
فوم عایق حرارتی سقف, انواع عایق حراتی فومی سقفیفوم پلی یورتان یک نوع عایق حرارتی است که در حال حاضر به عایقی پر مصرف در صنعت ساخت و ساز تبدیل شده است. این ماده شیمیایی از ترکیب دو ماده ایزوسیانات و پلی ال که هر دو مایع هستند تشکیل می شود. این دو ماده وقتی با هم ترکیب می شوند، در اثر واکنش شیمیایی به صورت فوم در آمده و با گذشت چند دقیقه به جامد تبدیل می شوند.
نظرات
ارسال یک نظر