کاربرد پرایمر اکریلیک و آستر پوششی روسازی در سطوح سازه ها : پرایمر نوعی آستر یا پوشش اولیه سطح زیرکار است که جهت چسبندگی بیشتر و باندینگ سطوح سیمانی و بتنی به انواع پوششها، افزایش دوام رنگ و محافظت بیشتر از مواد سطوح اجرا میگردد. در واقع پرایمرها، از نظر شیمیایی و فیزیکی پیوندی بین سطح و رنگ نهایی برقرارمی کنند. از لحاظ ساختاری، پرایمر نوعی رزین است که علاوه بر کاربرد در بخش رنگآمیزی ساختمان، در صنعت نیز کاربرد دارد. در بخش رنگ-آمیزی دیوار داخلی یا خارجی ساختمان، به جای روغن یا آستر زیرکار مورد استفاده قرار میگیرد. در بخش صنعتی علی الخصوص سازههای فلزی، پرایمرها بصورت تک لایه یا همراه با تاپ کوت (پوششنهایی) اجرا میگردند.
کاربرد پرایمر اکریلیک و آستر پوششی روسازی در سطوح سازه ها
به طور کلی عملکرد و کاربرد پرایمر اکریلیک نفوذ در منافذ گچی، سیمانی و بتنی، عایق نمودن سطح و کاهش جذب رنگ به سطح زیرکار است. اولین مرحله در رنگآمیزی ساختمان علی الخصوص بر روی سطوح گچی، اجرای پرایمر اکریلیک میباشد. در صورت عدم استفاده از پرایمر اکریلیک برروی سطوح گچی قبل از اجرای رنگ اکریلیک، پس از مدتی رنگ پوسته و از روی سطح جدا میگردد. در واقع پرایمر اکریلیک نوعی چسب پوششی و حدواسط پلیمری بین دیوار گچی و رنگ اکریلیک می باشد. میتوان از پرایمر کفپوش اپوکسی در آماده سازی سطح کف برای اجرای کفپوش نیز استفاده نمود. در واقع در تمامی کفپوشها باید قبل از اجرا یک لایه آستری یا پرایمر اجرا شود. این لایه به دوام سطح کمک فراوانی میکند. این لایه میتواند در عمق بتن نفوذ کرده و در نهایت یک پوشش یک دست را بتن به وجود آورد. در صورت عدم اجرای این لایه، باید انتظار داشت که دوام کفپوش بسیار کم باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
خواص ویژه پرایمر پوشش :
- پایه آب، بدون بوی نامطبوع و سازگار با محیط زیست.
پرایمر اپوکسی کف ، یکی از محصولات شیمیایی است که دارای پایه های رزین اپوکسی و همچنین هاردنر پلی آمید می باشد. این محصول شیمیایی دارای مشخصات عمومی می باشد که باعث شده است این محصول، دارای کاربرد های متنوع در صنایع مختلف باشد. این محصول بر پایه رزین اپوکسی و هاردنر پلی آمید طراحی گردیده است که با توجه به گرانروی مناسب و خاصیت نفوذ، دارای قدرت تر کنندگی بالا در پروفایل های ایجاد شده سطوح اجرایی مورد نظر می باشد و با توجه به طراحی خاص خود دارای چسبندگی بالا به انواع سطوح فلزی، بتنی، سنگی و .. می باشد و می توان از آن به عنوان مناسب ترین پل های ارتباطی بین سطوح زیرکار و لایه های بعدی نام برد. از خواص دیگر آن می توان به مقاومت مناسب در مقابل اسید و قلیا، آب داغ و تنش های مکانیکی اشاره کرد.
نظرات
ارسال یک نظر