خواص اجرای امولسیون‌ های قیری در روسازی آسفالت های جاده

 

خواص اجرای امولسیون‌ های قیری در روسازی آسفالت های جاده : در تهیه امولسیون‌های قیری برای مصارف راهسازی مقدار امولسیون‌ساز نسبت به وزن کل امولسیون بین ۰/۵ تا ۱ درصد است. این مقدار امولسیون ساز معمولاً برای جوگیری از به هم پیوستن و لخته شدن قیر کافی است. ولی در بعضی موارد لازم است که پایداری امولسیون قیری را نیز افزایش داد. برای این منظور ماده دیگری به نام پایدار کننده به امولسیون اضافه می‌شود. پایدار کننده‌ها را می‌توان در‌ تهیه امولسیون قیری یا در مراحل بعدی اضافه نمود. از انواع متداول پایدار کننده‌ها می‌توان از کازئین، صابونه‌های پتاسیم و رزین وینشول نام برد.

خواص اجرای امولسیون‌ های قیری در روسازی آسفالت های جاده

به طور کلی استفاده از امولسیون قیری موجب ایمنی بیشتر، صرفه جویی در هزینه‌، تنوع کاربرد، صرفه جویی در انرژی و ایجاد آلودگی کمتر می‌شود. در جریان استفاده از امولسیون‌های قیری نیازی به حرارت دادن زیاد و خشک نمودن مصالح سنگی نیست. و با مصالح سنگی مرطوب نیز قابل مصرف است. لذا مصرف آنها از نظر ایمنی و اقتصادی نسبت به قیرهای معمولی برتری دارد. استفاده از امولسیون قیری بر روی بستر مرطوب شنی و آسفالتی راه نیز میسر است. و بر خلاف قیرهای محلول فقط آب تبخیر می‌شود‌. از نظر زیست محیطی و اقتصادی مطلوب‌تر است. استفاده از امولسیون قیری به ویژه در مناطق شهری برای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوا مناسب است. چسبندگی امولسیون قیری در نتیجه فرایند فرایند شکست است. اثر متقابل امولسیون قیری و مصالح سنگی بستگی به بارهای الکتریکی موجود در ذرات امولسیون قیری و سطح مصالح سنگی دارد. اگر بارها غیر همنام باشد، می‌توان پوشش و چسبندگی مطلوب را انتظار داشت. در غیر این صورت کیفیت مطلوب نخواهد بود. به همین منظور است که امولسیون قیری آنیونیک در مواردی که مصالح سنگی دارای سطح با بار الکتریکی منفی هستند کمتر کاربرد دارد. بنابراین چسبندگی خوب بین مصالح سنگی با بار الکترکی منفی و امولسیون‌های قیری کاتیونیک کاملاً منطقی به نظر می‌رسد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

انواع قیر امولسیونی انواع قیر امولسیونی, عایق قیری رطوبتی در کرج

هدف از تهیه امولسیون قیر این است که قیر را در دمای محیط به حالت سیال در آوریم. امولسیون قیر باید در طول مدت ذخیره سازی و حمل و نقل پایدار باشد، اما پس از پاشیده شدن روی مصالح معدنی یا سطوح روسازی با سرعت معین بشکند. سرعت شکست امولسیون اساساً با نوع و ماده امولسیون ساز کنترل می‌شود. عوامل دیگری همچون نوع مصالح سنگی، دما و شرایط اقلیمی روی سرعت شکست اثر دارند.

نظرات