مراحل نصب و اجرای ایزوگام عایق کاری پشت بام و دیوار ساختمان

 

 مراحل نصب و اجرای ایزوگام عایق کاری پشت بام و دیوار ساختمان : ایزوگام پوشش مقاومی از منسوجات مصنوعی است.امروزه ایزوگام‌های مختلفی ساخته‌شده اند که هرکدام داراری خصوصیات ویژه خود هستند و کاربردهای متفاوتی دارند برای مثال از ایزوگام‌های فویل دار برای عایق سازی پشت بام استفاده می‌شود اما همانطور که قبلا در مورد آن صحبت شد ایزوگام‌ها علاوه بر عایق کاری پشت بام در اکثر مراحل ساخت استفاده میشوند.

مراحل نصب و اجرای ایزوگام عایق کاری پشت بام و دیوار ساختمان

از گذشته تا به امروز با وجود پیشرفت های زیاد در صنعت عایق کاری هنوز هم بسیاری از افراد از قیرگونی به عنوان عایق های رطوبتی برای پشت بام ها و کف سرویس های بهداشتی و حمام استفاده می کنند. حال سوال اینجاست آیا قیر گیونی با وجود صرفه ی اقتصادی که دارد می تواندبه خوبی ساختمان را در برابر نفوذ آب عایق نماید. ما در این قسمت به مقایسه ی ایزوگام و قیرگونی و نحوه ی عملکر این دو در برابر نم رطوبت می پردازیم. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

عایق کاری با ایزوگام عایق کاری با ایزوگام, نحوه اجرای ایزوگام

مراحل اجرای کار :

  • در اولین گام برای نصب باید سطح پشت بام را به وسیله جارو کامل شست و شو داد و اشیا فلزی مانند منابع ذخیره آب برداشته شود و سطح را کاملا آزاد بگذاریم.
  • سپس در صورت وجود ترک های بزرگ که بیشتر از یک سانتی متر هستند با استفاده از خمیر ماستیک یا سیمان آن ها را پر می کنیم و یا چنان چه قبلا با استفاده از درزگیر این مشکل برطرف شده از خشک شدن آن ها اطمینان حاصل کنیم.
  • برای شروع نصب لازم است مشعل ها را روشن و شعله آن ها را تنظیم کنیم. سپس با اندازه گیری قسمتی از ناودان کار خود را شروع کنیم.
  • سطح کار را به فاصله های ۹۰ سانتی متر در عرض علامت گذاری می کنیم. سپس در ابعاد ۵۰*۵۰، یک تک لایه به صورت قیفی داخل ناودان نصب کرده و از اتصال کامل با بدنه لوله مطمئن می شویم. با برش قسمت جلویی ناودان یک متر از لایه را نصب کرده و توجه داریم که آب فقط در قسمت اوج سقف روان باشد. در نقطه صفر مساحتی از اطراف آبراه آب جمع می‌شود و تا مدتی در آنجا می ماند و از آبراه عبور می‌کند.
  • در محل قرارگیری وسایلی مانند منبع آب و کولر، می بایست یک تک لایه ۲ متری نصب شود.
  • در زمان اجرا باید رول ایزوگام که طول آن تقریباً ۱۰ متر است، باز شده و به دو قسمت پنج متری تقسیم شود و از نقطه وسط شروع به نصب کنیم. دلیل این کار آن است که اگر از اول رول فقط شروع کنیم، خط تنظیم آن تراز نمی گردد و ایزوگام کج نصب می‌شود!
  • دقت داشته باشید که به صورت چپ و راست حرکت می کنیم که ردیف های لایه نصب شده به مقدار ۱۰ سانتی متر پوشش داده شود و هم پوشانی به صورت کامل صورت گیرد.
  • قسمتی که باید با مشعل گرم گردد، با نایلون پوشیده شده است. اگر نایلون ضخیم باشد باید ابتدا آن را از روی سطح اجرا کرده تا نازک شود سپس با حرارت دادن که باعث سوختن پلی استر می شود به چسباندن ایزوگام بپردازیم.
  • پس از حرارت دادن و تنظیم عایق در محل مورد نظر، از نقطه وسط، لایه را به دو طرف هدایت کرده و صاف میکنیم که چین و چروک و هوا گرفته شود.
  •  آخرین مرحله، جوشکاری و هم پوشی عایق است که باید با دقت فراوان و شعله کم انجام شود. نصابان ماهر ایزوگام این کار را به کمک کمچه انجام می دهند.

نظرات