اجرای انواع فوم عایق صوتی سقف جهت آکوستیک نمودن سازه : عایق های صوتی متعددی مورد استفاده در دیوار و سقف قرار میگیرند. تحمل صداهای مزاحم باعث عدم آرامش و تمرکز و در نتیجه پایین آمدن کارایی افراد میشود. بسته به فضایی که مد نظر شماست این اصوات مزاحم دلایل گوناگونی میتوانند داشته باشند. مثل سطوح منعکس کنند در داخل یا خارج فضا، متریال مورد استفاده در دیوار و سقف، شدت و نوع صدا.
اجرای انواع فوم عایق صوتی سقف جهت آکوستیک نمودن سازه
با توجه به نوع کاربری باید نمونه ای مناسب از عایق های صوتی را انتخاب و مورد استفاده قرار داد. برای مثال استفاده از عایق های شانه تخم مرغی برای استفاده در استودیوهای ضبط صدا بسیار مناسب می باشد. چرا که این عایق قادر به جدب اصوات با فرکانس بسیار بالا می باشد. فوم XPS از دیگر عایق هایی است که استفاده از آن به عنوان عایق سقف و دیوار امکان پذیر می باشد. از ویژگی های بارز این عایق می توان به سبک بودن آن نسبت به سایر عایق های اکوستیک اشاره کرد. اصواتی که از فرکانس پایینی برخوردار هستند، عموما در گوشه اتاق قرار می گیرند. استفاده از بیس گیر گوشه، نمونه ای از بهترین انواع عایق صوتی برای قرار دادن در گوشه اتاق و جذب اصوات با فرکانس پایین می باشد. استفاده از این عایق در استودیوهای ضبط صدا بسیار مناسب می باشد. فوم های هرمی نمونه ای دیگر از عایق های صوتی است که می توان مورد استفاده قرار داد. این عایق نمونه ای از عایق هایی است که می توان که برای نصب بر روی سقف بسیار مناسب می باشد. انواع عایق صوتی بر حسب مکان اجرا و نوع کاربری آن ها شامل عایق های صوتی درب و پنجره، عایق صوتی دیوار مشترک، عایق صوتی دیوار و عایق صوتی سقف می باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق صوتی سقف, اجرای عایق صوتی سقفییکی از قسمت هایی که می توان از عایق صدا یا اکوستیک در آن استفاده کرد، سقف می باشد. استفاده از عایق صوتی سقف برای جلوگیری از انتقال صدا از طبقه بالایی می باشد. به کارگیری عایق های صوتی ضربه ای نیز از دیگر نمونه هایی است که در سقف مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از عایق صوتی ضربه ای به منظور کاهش نفوذ صدا از طبقه بالا صورت می گیرد. برای مثال نمونه ای از کاربردهای آن کاهش صدای ناشی از راه رفتن افراد می باشد. نحوه نصب عایق صوتی سقف، می تواند به صورت توکار و روکار انجام شود. اجرای عایق صوتی توکار باید در هنگام ساختمان سازی صورت گیرد. اگر ساختمانی در حال ساخت باشد، اجرای عایق سقفی بعد از بتن ریزی و در بین طبقات مورد به معرض اجرا در می آید.
نظرات
ارسال یک نظر