روش های عایق کاری صوتی و آکوستیک نمودن سازه ها

 

روش های عایق کاری صوتی و آکوستیک نمودن سازه ها : در آکوستیک ها بین بلوک صدا، عایق صدا و جذب صدا تفاوت وجود دارد. فوم عایق صدا جلوی عبور امواج صوت را نمی گیرد، بلکه مثل بقیه مواد نرم مشابه، امواج صوت را درون الیافش زندانی می کند. این کار انرژی امواج صوت را به گرما تبدیل کرده و منجر به کاهش اکو می شود. ممکن است فوم عایق صوتی ارزان کاملا سروصدا را در اتاقتان از بین نبرد ولی می تواند تفاوت چشمگیری با کاهش اکو ایجاد کند. از همه مهمتر اینکه محصولات ارزانی بوده و به راحتی می توانید پیدا کنید. روش های زیادی برای جلوگیری از صدای بیرون به درون خانه وجود دارد. یکی از روش های استفاده از عایق صوتی کناف می باشد که در بالا توضیحات لازم درباره این مدل عایق را به شما گفتیم. اما این روش تنها روش جلوگیری از ورود و خروج صدا به داخل ساختمان نیست.

روش های عایق کاری صوتی و آکوستیک نمودن سازه ها

شما می توانید با استفاده از دیوار آکوستیک کناف نیز خانه خود را برابر صدا، سرما، گرما و … عایق کنید. خوب است بدانید که نوع گچ استفاده شده در دیوار های آکوستیک کناف فایبر گلاس می باشد. در بیشتر موارد از این عایق در خانه ها و آپارتمان ها و حتی سینماها استفاده می شود. همچنین خوب است بدانید که این مدل دیوار در برابر شستشو و مواید شوینده ای که برای شستشو استفاده می شود نیز مقاوم می باشد. همچنین این مدل دیوار در برابر آلودگی های هوا نیز مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می دهد. بنابراین سطح اصطکاک خانه و آپارتمان را به شدت کم می کند. که این امر تخریب زود هنگام خانه شما را به تاخیر می اندازد. اگر زیبایی دیوارها نیز برای شما اهمیت دارد خوب است بدانید که دیوار آکوستیک کناف زیبایی منحصر به فردی دارد و این مدل دیوار در هر رنگی که بخواهید عرضه می شود. بنابراین علاوه بر داشتن یک ساختمان عایق شده در برابر سرما، گرما و صدا می توانید از زیبایی منحصر به فرد آن نیز بهره مند شوید. زیبایی ساختمان تاثیر بسیار زیادی در قیمت ساختمان دارد. بنابراین با داشتن یک ساختمان شکیل و مقاوم می توانید قیمت ساختمان را نیز افزایش دهید. شما با داشتن دیوار آکوستیک مزایای بسیار زیادی را به خانه خود اضافه می کنید. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نماییدنحوه اجرای عایق صوتی نحوه اجرای عایق صوتی, عایق بندی صوتی ساختمان ها

نحوه نصب عایق صوتی سقف، می تواند به صورت توکار و روکار انجام شود. اجرای عایق صوتی توکار باید در هنگام ساختمان سازی صورت گیرد. اگر ساختمانی در حال ساخت باشد، اجرای عایق سقفی بعد از بتن ریزی و در بین طبقات مورد به معرض اجرا در می آید. اما در بسیاری از مواقع انجام این کار در هنگام ساختمان سازی صورت نمی گیرد. اما این امکان وجود دارد که پس از ساخت ساختمان از عایق صوتی مناسب به صورت روکار نیز استفاده شود.

نظرات