کارایی عایق ضد رطوبت دیوار باران گیر در سطوح دیوار سازه : عایق ضد رطوبت دیوار معمولاً در دیوارهای خارجی ساختمان نصب می گردد. در مواردی که نمایِ ساختمان اهمیت چندانی نداشته باشد از یک لایه ایزوگام به عنوان پوشش دیوار بارانگیر و عایق ضد آب دیوار بهره می بریم. اما این محصول طول عمر پایینی داشته و نصب و اجرای دشواری دارد. همچنین وزن و ضخامت آن نیز بالاست. از این رو بهترین روش استفاده از عایق ضد رطوبت پارچه ای برای دیوار و نصب یک نمایِ چوبی یا فلزی بر روی آن است. با این شیوه علاوه بر زیبایی نما، طول عمر و ایمنی دیوار نیز بالاتر رفته و در برابر نشت آب کاملاً محافظت می شود.
کارایی عایق ضد رطوبت دیوار باران گیر در سطوح دیوار سازه
هنگامی که از شما می پرسند عایق رطوبتی دیوار چیست، تصاویر تمام سیستم های دیواری در داخل و خارج ساختمان به ذهن متبادر می شود. در حالی که دیوارهای داخلی برای جداسازی ساختمان به مناطق کاربری استفاده می شود، دیوارهای بیرونی سیستم هایی هستند که از ساختمان محافظت می کنند و بنابراین مستقیماً تحت تأثیر شرایط آب و هوایی قرار می گیرند. مواد شیمیایی عایق رطوبتی دیوار به موادی گفته میشود که بر روی دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان از فونداسیون تا پشت بام تأثیری بر آب وارد نمیکنند و به عنوان مانعی بین آب و ساختمان عمل میکنند و از تلفات احتمالی عملکرد جلوگیری میکنند. به همین دلیل معمولا در ایران و در همین شهر خودمان برای دیوار ها نیز به انجام نصب ایزوگام روی دیوار می پردازند. عایقکاری دیوار بیرونی ساختمان با ایزوگام بههیچعنوان نمای زیبایی به ساختمانتان نمیدهد و برای کسانی که در مناطق شمالی کشور زندگی میکنند یا میخواهند تمام دیوارهای بیرونی ساختمان خود را آببند کنند، ایزوگام انتخاب آخر است. به دلیل پایه نفتی بودن ایزوگام این محصول در سرما ترکخورده و گرما، تابش مستقیم نور خورشید هم باعث قیری شدن آن میشود. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
عایق رطوبتی دیوار باران گیر, عایق کاری دیوار در کرجاصولاً عایق های رطوبتی که به روی دیوارها اعمال می شوند دارای خاصیت آب گریز می باشند. لذا هیچگونه جذبی در سطح عایق صورت نخواهد گرفت. این ترکیبات رنگی در زمان نشستن بر روی سطوح دیوار یک شدت چسبندگی بسیار بالایی را ایجاد خواهند کرد که این حالت در طولانی مدت نیز ادامه پیدا می کند. سطوح دیواری در برابر رطوبت بسیار آسیب پذیر هستند که اگر این تماس ادامه پیدا کند قطعاً تخریب ساختاری دیوار را شاهد خواهیم بود. بنابراین با اعمال عایق رطوبتی دیوار باران گیر می توانید عمر سازه را افزایش دهید.
نظرات
ارسال یک نظر