کارایی عایق ضد اسید رابرلاینینگ در سطوح : همان طور که از اسم این نوع عایق کاری مشخص است در مواردی که خورندگی سطح قطعه یا مخزن به دلیل تماس با یک ماده اسیدی صورت می پذیرد از این نوع از رابرلاینینگ استفاده می شود. لاستیک های مقاوم در برابر انواع اسیدها از جمله اسید کلریدریک ، اسید فسفریک، اسید استیک، اسید سولفوریک و… سود سوزآور و انواع بازها و قلیا ها با دو روش سرد و گرم و با ضخامت ۲ الی ۱۰ میلی متر انجام می پذیرد. به دلیل اینکه در صنایع در اکثر فرایندهای تولیدی که از مواد اسیدی استفاده می گردد ممکن است در دماهای بالا انچام پذیرد، از این رو نمیتوان از لوله ها و یا مخازن پلاستیکی استفاده نمود. در نتیجه مخازن و تجهیزات در تماس با اسید ها را از فولاد و فلزات ساخته و جهت مقاوم سازی آن در برابر خورندگی ناشی از اسید، از روکشی عایق از لاستیک های خاص استفاده می گردد.
کارایی عایق ضد اسید رابرلاینینگ در سطوح
لازم به ذکر است نوع و ضخامت این عایق ها متناسب با هر نوع اسید و مواد به صورت خاص انتخاب و نصب میگردند. برای مثال اگر در مخزنی لاستیک مخصوص یک اسید مثلا اسید سولفوریک نصب شد، امکان استفاده مخزن با اسید دیگری وجود ندارد. زیرا آن لاستیک با آن اسید سازگار نبوده و مقاومت ندارد. از این عایق ها برای پوشش خارجی و داخلی لوله ها و فلنچ ها نیز میتوان استفاده نمود. به منظور محافظت از سطوح فلزی در مقابل خورندگی مواد شیمیایی مختلف و یا سایش توسط مواد ساینده از پوشش لاستیکی به ضخامت حداقل mm3 روی سطوح فلزی استفاده میشود. همچنین علاوه بر سطوح فلزی ، سطوح بتنی نیز به منظور جلوگیری از نفوذ مواد شیمیایی مختلف و یا تخریب توسط مواد ساینده توسط پوشش لاستیکی محافظت می شوند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.
رابرلاینینگ ضد اسید, عایق روکش ضد اسیداین امر باعث افزایش طول عمر مخازن می شود. البته شایان ذکر است که رابرلاینینگ فقط برای محافظت از دیواره مخازن به کار نمی رود بلکه هر جایی که عوامل شیمیایی و عوامل سایشی باعث از بین رفتن سطح فلز شوند از رابر لاینینگ استفاده می شود مثل دیواره لوله ها ، فلنج ها ، پوسته های پمپ ، پروانه های معادن و دیواره آسیاب ها ، راکتورها ، حوضچه ها ،دودکش ها ، اتصالات و ... همچنین تعمیرات رابر لاینینگ هم به دو صورت گرم و سرد انجام می گیرد. به علاوه برای کیفیت رابرلاین نیگ مواردی از قبیل ضربه نخوردن به آن هنگام چکش زدن و یا هنگام جوش کاری، عدم قرارگیری مستقیم مخازن در زیر نور آفتاب، دوری از هر گونه عملیات حرارتی چون جوشکاری در نزدیکی مخازن ضروری است. برای جلوگیری از سوراخ شدن آستر لاستیکی از ورود به مخازن همراه با کفش می بایست خودداری شود.
نظرات
ارسال یک نظر