کاربرد عایق های صوتی دو رو صاف در سطوح ساختمان : عایق صوتی دو رو صاف یک نوع فوم می باشد. ساختار این فوم به صورت سلول باز است. چگالی آن بالا می باشد و بر اساس قاعده ای که وجود دارد هرچه چگالی بالاتر باشد قدرت جذب صدا بیشتر می شود. حالت آن بسیار نرم و انعطاف پذیر است. همچنین در برابر آتش بسیار مقاوم می باشد. از لحاظ سلامتی اگر بخواهیم آن ها را بررسی کنیم باید بگوییم ضد قارچ و کپک هستند. رفتار دوستانه ای با محیط زیست دارند و به آن آسیب نمی زنند.
کاربرد عایق های صوتی دو رو صاف در سطوح ساختمان
این عایق در دو نوع ساده و یکرو چسب دار موجود است. نوع ساده آن برای عایق کاری توکار استفاده می شود بدین صورت که در حین ساخت ساختمان و مابین دو تیغه دیوار قرار می گیرد به صورتی که تمامی سطوح دیوار را بپوشاند. این روش را اغلب برای عایق کاری بین واحد های آپارتمانی و یا دیواره های خارجی منازل بکار می برند که علاوه بر عایق صوت شدن دیوار، در برابر گرما نیز استقامت خوبی داشته باشد. عایق های یکرو چسب دار برای مواقعی مصرف می شود که ساختمان ساخته شده است اما از نظر صوتی عایق مناسبی ندارد. لذا در این صورت بهترین راه چسباندن این عایق روی دیوار و خلاص شدن از صدا های مزاحم اطراف منزل است. البته باید در نظر داشته باشید که این عایق ظاهری چندان زیبایی ندارد و برای زیبایی بیشتر لازم است تا روی آن را با دیوارپوش هایی بپوشانیم.البته برای داشتن عایقی با طول عمر بیشتر و کارایی بهتر، روش اول مناسب تر است و روش دوم تنها زمانی بکار برده می شود که پس از ساخته شدن ساختمان قصد عایق کاری آن را داشته باشیم. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید. عایق دوروصاف، فوم عایق صوتی
جهت عایق صوتی اتاق خواب :
- به عنوان عایق صوتی دیوار ، عایق صوتی درب جهت استفاده در دیوارها و درب های منازل مسکونی، هتل ها، کتابخانه ها، کلاس های آموزشی، سینما ها، بیمارستان ها، آسایشگاه ها، سوله ها، کارگاه ها و هر محیط دیگری که نیاز به حفظ آرامش و جلوگیری از ورود صداهای اطراف به محوطه دارند.
- استفاده به عنوان عایق حرارتی و عایق صوتی در دیواره های واگن های قطار و مترو، بدنه هواپیما، عایق صوتی خودرو و صداگیری خودرو.
- به منظور جلوگیری از کوبش و ایجاد صدا در سقف ها و کف های آپارتمان به عنوان عایق صوتی سقف و کف.
- استفاده بعنوان عایق حرارتی در سوله ها و سالن ها به منظور جلوگیری از ورود گرمای خورشید در فصل تابستان و خروج هوای گرم در فصل زمستان به منظور بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش هزینه ها.
نظرات
ارسال یک نظر