اجرای انواع پوشش‌ های رطوبتی قیری امولسیونی

 اجرای انواع پوشش‌ های رطوبتی قیری امولسیونی : به منظور بهبود عملکرد و دوام بیشتر پوشش‌های اپوکسی، پلی‌یورتان و پلی‌یوریا بر روی سطوح، انجام عملیات زیرسازی و همچنین استفاده از پرایمر مناسب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به همین منظور شرکت آبادگران در جهت تکمیل سبد محصولات پوشش و درزگیری خود بر پایه پلی یوریا، پرایمر پوشش پلی‌یوریا را نیز ارائه نموده است پرایمر دو جزیی بدون حلال با بنیان اپوکسی پلی‌آمین اصلاح شده و ویسکوزیته بسیار کم بوده که به دلیل قدرت نفوذ و چسبندگی بسیار زیاد به مقاطع زیرکار بهترین آماده کننده زیرآیندهای بتنی قبل از اجرای انواع پوشش‌های پیگمنته حفاظتی است.این ماده دارای قدرت نفوذ زیاد در مقاطع زیرآیند،

اجرای انواع پوشش‌ های رطوبتی قیری امولسیونی

چسبندگي عالی، مقاومت مکانیکی اوليه و نهایي بسیار زياد بوده و سطحی نفوذناپذير و بدون درز ایجاد می‌نماید. مقاومت در برابر نفوذ آب و مواد شيميایي و عاری بودن آن از هرگونه حلال آلی (VOC Free) نیز از جمله مزیت‌های دیگر این پرایمر است.ماده عایق امولیسونی برای اشباع زیرآیند جهت اجرای انواع پوشش‌های پلی‌یوریا، پلی‌یورتان و اپوکسی به کار برده می‌شود. همچنین این ماده در شرایطی که سطح در معرض فشارهای منفی باشد به منظور جلوگیری از تشکیل حباب در پوشش نهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گونه ای پوشش محافظتی یک جزئی می باشد که برای جلوگیری از نفوذ املاح و یون های مخرب شیمیایی موجود در خاک روی مقاطع بتنی پیش از دفن شدن اجرا می شود. پس از خشک شدن، الاستیسیته زیاد و چسبنـدگی قابل توجهی به سطوح مورد اجرا دارد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس نمایید.

پوشش امولسیونی پوشش امولسیونی, عایق های رطوبتی

ویژگی های عایق قیری امولسیونی :

۱-ایجاد لایه ای ضد آب روی مقاطع  مورد نظر

۲-دارای قدرت اتصال بالا به سطوح فلزی و بتنی

۳-قابلیت ایجاد لایه ای بالا الاستیسیته ی بالا

۴-مقاومت منسب در برابر یون ها و عوامل مخرب

۵-سرعت بالای اجرا و سهولت در مصرف

۶-بدون شره کردن

۷-دارای خاصیت عدم اشتعال

۸-عدم وجود حلال های صنعتی در ترکیب آن.

کی از دلایل بروز ترک بر روی مقاطع بتنی، جذب آب از بتن در حالت خمیری می­باشد که بسته به شدت جذب مصالح مقاطع پیرامونی آن می­تواند شدت پیدا کند. این از دست دادن آب منجر به جمع‌شدگی و افت حجمی بتن و  ایجاد اختلال در پیشرفت واکنش هیدراسیون می­گردد که بروز انواع ترک با ابعاد مختلف را به همراه خواهد داشت. توجه به این نکته نیز ضروری است که بروز ترک در بتن، به دلیل باز شدن راه ورود عوامل مخرب نظیر آب و یون‌های مهاجم به درون مقطع بتنی به ویژه در مورد سازه‌های مدفون و نیمه مدفون در خاک همچون فوندانسیون‌ها، منجر به بروز عوارض کیفی بسیاری در بتن می‌گردد که دوام بتن و سازه را به شدت تهدید می‌کند. برای جلوگیری از بروز چنین نقصان کیفی در بتن لازم است تا مقاطع جاذب پیرامون بتن تازه ریخته شده به نحوی پوشش داده شوند که خاصیت جذب آب آن‌ها از بین برود.

نظرات