اجرای عایق بندی و آب بندی انواع نمای ساختمان ها

 عایق کاری دیوارهای خارجی می‌تواند نیازهای انرژی مربوط به سیستم‌های گرمایش و سرمایش را به میزان قابل توجهی کاهش دهد؛ اما باید توجه کرد که هیچ ماده‌ای وجود ندارد که بتواند به طور کامل از اتلاف حرارت جلوگیری کند و آن را به صفر برساند! باید اضافه کرد که عایق حرارتی در درجه اول براساس هدایت حرارتی بسیار پایین گازها است. گازها در مقایسه با مایعات و جامدات دارای خاصیت هدایت حرارتی ضعیفی هستند و اگر بتوان آن‌ها را به دام انداخت، به عنوان عایق قابل استفاده خواهند بود.

اجرای عایق بندی و آب بندی انواع نمای ساختمان ها

نما سازی جز مراحل با اهمیت ساختمان سازی می باشد.نما ساختمان علاوه بر ایجاد ظاهری زیبا و دل چسب برای بنا باعث محافظت آن در برابر عوامل محیطی از جمله رطوبت، سرما ،گرما و تاثیرات اشعه های خورشید می باشد.
امروزه با توجه به افزایش مصالح نماسازی از شیوه های مختلفی جهت ساخت نما استفاده می شود ولی با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور ما و تاثیرات محیطی اکثر مصالح مورد استفاده در نماسازی معمولا انواع سنگ، انواع آجر،و در بعضی مناطق کشور استفاده از کاهگل و یا تلفیقی از مصالح ذکر شده را می توان نام برد. عایق کاری نمای ساختمان از زیرشاخه های خدمات مقاوم سازی نمای ساختمان بوده و در سه مبحث جداگانه ی عایق کاری رطوبتی، صوتی و حرارتی مورد برسی قرار می گیرد . پیش تر در مقاله های آب بندی نمای ساختمان، رفع نم نمای ساختمان و آب بندی نمای کامپوزیت به طور مفصل در خصوص عایق کاری نمای ساختمان بحث کرده ایم . در این مقاله به صورت کلی به عایق کاری نما در شاخه ی عایق های رطوبتی نگاه شده است، در بخش ابتدایی مقاله، ویژگی های مواد استفاده شده برای آب بندی نمای ساختمان از جمله مواد نانو، رزین، چسب ها، مواد پلیمری و عایق های دو جزئی را برسی می کنیم . جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید. 
برای آب بندی درز ها و ژوئن ها از چسب پلی اورتان استفاده می شود . این مواد دارای مقاومت بالا در برابر شرایط سخت جوی می باشند . انعطاف پذیری بالا و قدرت چسبندگی بالا از ویژگی های اصلی چسب های پلی یورتان است . استفاده از سیلیکون(آکواریوم) برای عایق کاری نمای ساختمان توصیه نمی شود. 

نظرات