پوشش های رطوبتی قیر آب بندی و عایق کاری : عایق رطوبتی یک پوشش فوق العاده حیاتی و مهم برای حفاظت از سازه های مختلف می باشد. این نوع از ترکیبات رنگی نسل جدید پوشش های ضد رطوبتی ساختمان می باشند که با نمونه های قدیمی تفاوت بسیار زیاد و در عین حال امتیازات ویژه ای نیز دارند. عایق های رطوبتی آکریلیک پایه آب و همچنین عایق رطوبتی قیری پلیمری دو نمونه از جدیدترین عایق هایی هستند که به جهت فرمولاسیون منحصر به فرد خود همواره توانسته اند یک پوشش کاملاً نفوذ ناپذیر در سطوح افقی و عمودی ایجاد کنند.
پوشش های رطوبتی قیر آب بندی و عایق کاری
عایق های رطوبتی قیری یکی از روش ها و تکنولوژی های بسیار پیشرفته ای است که در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار گرفته است. این عایق های رطوبتی نانو بر پایه آب بوده و بسیار سازگار با محیط زیست هستند. همچنین از دیگر خصوصیات این عایق ها می توان به وزن سبک آن ها، انعطاف پذیری بالا، سرعت و سهولت در خشک شدن و سرعت عمل در اجرای آن اشاره کرد. از عایق های رطوبتی قیری می توان برای عایق بندی انواع سطوح افقی، عمودی و شیب دار استفاده کرده که ازاین رو بسیار مورد توجه معماران و سازندگان ساختمان ها قرار گرفته است. عایق های رطوبتی قیری جهت عایق بندی سرویس های بهداشتی، عایق بندی دور دودکش ها، عایق بندی سطح پشت بام ها، عایق بندی کف آشپزخانه ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرند. این فناوری از عایق های رطوبتی کاملاً ضدآب بوده و پس از خشک شدن آن بر سطح سازه، پلیمری کاملاً ضدآب را تشکیل می دهد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید عایق های قیری, انواع پوشش حفاظتی
عایق های رطوبتی به مواد ضد آبی گفته می شود که بسیار مقاوم و بادوام در برابر نم و رطوبت بوده و در قسمت های مشخصی از سازه نصب می شوند. وظیفه اصلی عایق های رطوبتی جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل سازه است. به عنوان مثال در پشت بام منازل از عایق های رطوبتی مانند ایزوگام، قیرگونی و یا عایق های رطوبتی قیری جهت جلوگیری از نفوذ آب حاصل از بارش باران و برف استفاده شده و تمامی سطح پشت بام را پوشش می دهند. قیر به ماده سیاه رنگی گفته می شود که آخرین ماده حاصل از تقطیر نفت در دمای ۳۸۰ درجه سانتی گراد است. قیر از مجموعه ای از هیدروکربن های آلی با ترکیبات پیچیده ای که از نفت خام حاصل می شود تشکیل شده است. عایق های رطوبتی قیری براساس مواد تشکیل دهنده به ۲ دسته تقسیم بندی میشوند که در ادامه مطالب به بررسی هر یک از این دسته ها پرداخته و تمامی نکات مربوط به عایق های رطوبتی قیری را مرور خواهیم کرد.
نظرات
ارسال یک نظر