تولید امولسیون های قیری پایه آب و اجرای آن : خصوصیات امولسیون به مواد شیمیایی که به عنوان امولسیون ساز شناخته می شوند وابستگی شدیدی دارد. امولسیون ساز، ذرات قیر را به صورت معلق نگه داشته و زمان شکست را کنترل می کند، همچنین عامل تعیین کننده در طبقه بندی امولسیون به عنوان کاتیونیک، آنیونیک و غیر یونی است. در سال های اولیه تولید امولسیون، مواردی مانند خاک رس و صابون به عنوان امولسیون ساز به کار گرفته می شدند. با افزایش تقاضا برای امولسیون، امولسیون ساز هایی با کارایی بیشتر مورد استفاده قرار گرفتند. معمولترین امولسیون سازهای آنیونیک، اسیدهای چرب (fatty acid) می باشند که از مشتقات محصولات چرب به دست می آیند.
تولید امولسیون های قیری پایه آب و اجرای آن
امولسیونهای آنیونیک در واکنش با هیدروکسید سدیم و هیدروکسید پتاسیم به صابون تبدیل می شوند. بیشتر امولسیون سازهای کاتیونیک آمینهای چرب هستند (مانند دیآمینها، ایمیدازولینها، آمیدها و برخی ترکیبات آمینی). این ترکیبات در واکنش با اسید به صابون تبدیل می شوند که معمولا هیدروکلریک می باشد. نوع دیگری از امولسیون سازها، نمکهای آمونیوم (quartenary) چربند که برای تولید امولسیونهای کاتیونیک به کار می رود. این نمکها در آب حل می شوند و احتیاج به اضافه کردن اسید ندارند. این امولسیون سازها پایدار و موثرند. امولسیون ساز مهمترین عامل در تشکیل امولسیون است. برای اینکه امولسیون ساز بتواند در تولید قیر امولسیونی موثر واقع شود باید بخش فعال کننده سطح (surfactant) یعنی قسمتی که باعث ایجاد بارهای مثبت و منفی در سطح مولکولهای قیر می شود، محلول در آب بوده و بین خصوصیات آب دوستی و چربی دوستی آن تعادل برقرار کند. در بیشتر موارد، مواد فعال کننده سطح قبل از ورود به آسیاب کلوییدی با آب و یا قیر ترکیب می شود. قیر امولسیونی از غوطه ور ساختن ذرات ریز شده قیر در آب به دست می آید. در این روش قیر که یک ماده نفتی و غیر قابل حل در آب است را کمی حرارت داده و به داخل مخزنی مجهز به یک همزن قوی پمپ می کنند. همزمان آب داغ به داخل مخزن تزریق می شود. ذرات قیر که توسط دستگاه همزن به صورت گلوله های کوچکی درآمده اند در آب غوطه ور می شوند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره ۰۹۱۲۱۷۵۴۱۱۰ تماس حاصل نمایید.
امولسیون قیر آب بندی،پوشش های حفاظتی قیریدرزگیری یک نوع کاربرد قیر امولسیونی است که در واقع نوعی لکه گیری در محل ترک هاست. قیرهای امولسیونی لاستیکی روشی مفید و ارزان برای پر کردن ترک های آسفالت برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل لایه های ساختاری راه ها هستند. پر کردن ترک ها بلافاصله پس از پیدایش، اهمیت زیادی دارند. این کار به خصوص در مناطق پر بارش یا در هنگام زمستان که دوره های انجماد و ذوب آب در ترک ها باعث تخریب بیشتر و جدی تر می شوند، اهمیت بیشتری پیدا می کند. در این روش محل ترک به وسیله دستگاه های خاص باز شده و سپس با استفاده از مواد درزگیر پر می شود.
نظرات
ارسال یک نظر