خدمات آب بندی بتن ترک خورده توسط پوشش

 

خدمات آب بندی بتن ترک خورده توسط پوشش : ایجاد ترک هایی در بتن که نیازمند ترمیم ترک در بتن می باشند ، علل مختلفی دارند . برخی ترک ها در بتن فقط ترک های ظاهری هستند و برخی ترک ها در بتن بعلاوه ی ظاهری بودن ترک در بتن نشان دهنده ی وسعت بیشتری از مشکلات در بتن می باشند. این ترک ها در بتن بدلیل مقاومت پایین بتن و گاهی بر اثر تنش نمایان می شوند . نوع ترک و نوع سازه نشان دهنده ی خرابی های احتمالی بوجود آمده در بتن می باشند که نیازمند اجرای عملیات ترمیم بتن با هدف بهبود مقاومت بتن هستند.

خدمات آب بندی بتن ترک خورده توسط پوشش

پدیده ترک خوردگی بتن پیچیده است و علت ترک خوردن بتن بعد از بتن ریزی به عوامل مختلفی بستگی دارد. هر چند که بهتر است با اقدامات پیشگیرانه در زمان آماده سازی و بتن ریزی، احتمال ترک خوردن بتن را به حداقل برسانید. در بیشتر مواردی که در بتن ترک ایجاد می شود، می توان ترک را شناسایی و علت ترک را مشخص کرد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

آب بندی بتن ترک خورده آب بندی بتن ترک خورده, انواع عایق بتن

بررسی گسترده انجام شده نشان داد که ترک خوردگی بتن را می توان به موارد زیر نسبت داد:

  • مشکلات ساخت و ساز و نظارت - تقریبا. 36 درصد
  • نقص طراحی - تقریبا 27 درصد
  • شرایط محیطی (دما، رطوبت، و غیره) - تقریبا. 21 درصد
  • کیفیت مواد - حدود 17٪

رایج ترین روش برای آب بندی بتن ترک خورده، تزریق رزین است. از مزایای این روش‌، سرعت و دوام بالا‌، امکان اجرا در فشار مثبت و منفی‌، جلوگیری از خوردگی‌ است. دو نوع رزین مورد استفاده رزین اپوکسی و رزین پلی یورتان است. رزین‌های اپوکسی عمل آوری شده، به صورت جامد با مقاومت بالا و مدول الاستسیته نسبتاً بالا هستند. چسبندگی رزین‌های اپوکسی به بتن در حدی است که با اجرای مناسب قابلیت بازگرداندن استحکام سازه‌ای اولیه بتن ترک خورده را دارند.‌ مدول الاستسیته بالای رزین اپوکسی باعث شده که برای چسباندن بتن‌های ترک خورده که در آینده دارای احتمال جابجایی هستند، مناسب نباشند. اگر این مواد برای اتصال مجدد بتن ترک خورده‌ی در معرض بارهای بیش از مقاومت برشی و کششی استفاده شود‌، باید انتظار داشت که ترک‌هایی مجدداً در کنار خط اتصال اپوکسی نمودار شود. به عبارت دیگر برای ترمیم ترک‌های فعال نباید از رزین اپوکسی استفاده نمود. در کل به علت هزینه بالای روش تزریق، معمولاً از این روش‌ها برای ترمیم ترک‌های کم عمق و خشک استفاده نمی‌شود.

نظرات