کارایی انواع رنگ ترافیکی چند جزئی پایه رزین

 

کارایی انواع رنگ ترافیکی چند جزئی پایه رزین : برای تولید این دسته از رنگ های ترافیکی نیاز به اختلاط چند ماده و یک واکنش گرما زا خواهیم داشت. این رنگ ها حالت چسبندگی فوق العاده بالایی بر روی آسفالت و بتن دارند. معمولا از رنگ های چند جزئی برای خط کشی و علامت گذاری خطوط عابر پیاده استفاده می گردد. این رنگ ها دارای قدرت سایشی بالایی هستند. از این رو برای خطوط عابر پیاده، که محلی پر تردد است استفاده می شود. رنگ ترافیکی چند جزئی بر پایه رزین‌های آکریلیک ترموست بوده و به وسیله هاردنرهای پراکساید پخت می‌گردد. در هنگام اختلاط اجزاء در زمان اعمال، به دلیل واکنش‌های شیمیایی دما افزایش می‌یابد و از این نوع رنگ برای خط‌ کشی خطوط عابر پیاده و کانال‌های عبور و مرور، خطوط حاشیه بزرگراه‌ ها و هم‌ چنین علائم هشدار برای دست انداز ها با ضخامت حدودا 2 میل استفاده می‌شود.

کارایی انواع رنگ ترافیکی چند جزئی پایه رزین

پارامترهایی که کیفیت رنگ ترافیک را تعیین می‌ کنند، شامل مواردی چون قدرت مواد فرار رنگ، میزان مواد فرار رنگ ترافیکی، قدرت پوشانندگی یک لیتر رنگ ترافیک، رنگ بندی ظاهری یا فام رنگ، دانه بندی ذرات رنگ، قابلیت رقیق شدن (با تینر توصیه شده توسط سازنده رنگ)، قابلیت استفاده با رنگ پاش، زمان خشک شدن رنگ ترافیکی، سختی رنگ، چسبندگی رنگ، انعطاف پذیری، مقاومت در برابر آب و مقاومت در برابر سایش می باشند. بر این اساس یک رنگ ترافیکی با کیفیت باید دارای خواصی همچون مقاومت سایشی بالا، مقاومت در برابر شرایط مختلف جوی و آب ‌و ‌هوایی، چسبندگی بسیار خوب به سطوح آسفالت و بتن، مقاومت در مقابل عوامل مکانیکی و ضربه و همچنین تأثیرات نور خورشید باشد. از ﻣﺰاﯾﺎی اﯾﻦ ﻧﻮع ﻣﻮاد ﺧﻂﮐﺸﯽ می توان به ﻋﺪم ﻧﯿﺎز ﺑﻪ اﺟﺮای ﻻﯾﻪ آﺳﺘﺮی اشاره کرد. در اﯾﺮان به جزﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎی ﺑﺴﯿﺎر ﻣﺤﺪود در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﺷﻬﺮی، اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﻮاد اﭘﻮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﻮاد ﺧﻂ ﮐﺸﯽ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭼﻨﺪاﻧﯽ ﻧﯿﺎﻓﺘﻪ اﺳﺖ. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

انواع رنگ ترافیکی انواع رنگ ترافیکی, بهترین عایق رنگ در جاده

اکنون به دلیل قیمت بالا از رنگ ترافیکی تک جزیی چندان استفاده ای نمی­شود. رنگ­ های سرد پایه حلالی عمدتاً با خروج حلال از آن ها و ایجاد فیلم خشک آن مورد استفاده قرار می­گیرند . نحوه­ ی تولید رنگ ترافیکی تک جز در کارخانه مخلوط کردن آنها با رزین آکرلیک که عمدتاً شامل 60 درصد جامد و 40 درصد حلال عرضه می­ شود.  تشکیل رنگ یعنی حل شدن دانه­ های رنگدانه که عمدتاً سفید یعنی دی اکسید تیتانیوم در میان ملکولهای رزین را شامل می­ شود که این عمل توسط اختلاط رزین و حلال و دانه­ های تیتان به صورت آرام آرام و تکان میکسر تولید می­گردد در این میان به رنگ تولید شده مقداری ادیتوهای مختلف از جمله فیلرها (Filer) که عمدتاً کربنات کلسیم بوده و همچنین مواد ضد رسوب و ضد کپک اضافه می­گردد که باعث ماندگاری طولانی رنگ و همچنین فیلرها باعث مهندسی و کنترل قیمت رنگ تولیدی می ­گردد.

نظرات