تولید و عرضه پوشش‌ های مقاوم در برابر اسید

 

تولید و عرضه پوشش‌ های مقاوم در برابر اسید : پوشش‌های مقاوم در برابر اسید، نوعی پوشش است که برای مقاومت در برابر خوردگی اسیدها تولید شده است. در واقع می‌توان گقت برای محافظت از طیف گسترده ای از مواد در برابر خوردگی و آسیب‌های مربوط به خوردگی از جمله خوردگی فلز، سطوح و واکنش شیمیایی استفاده می‌شود.   این پوشش‌ها انواع متفاوتی دارند که یکی از آن‌ها کاشی و کفپوش ضد اسید است که ارزش جذب آب پایینی دارد، به راحتی تمیز می‌شود، در برابر اسید، روغن و مواد شیمیایی مشابه مقاوم است و باکتری تولید نمی کند.

تولید و عرضه پوشش‌ های مقاوم در برابر اسید

امروزه با توجه به استفاده مداوم از مواد شیمیایی و اسیدی در محیط‌های مختلف خصوصاً صنایع تولیدکننده مثل کارخانجات و پتروشیمی‌ها لازم است تا برای جلوگیری از خوردگی سازه‌ها و از بین رفتن زود هنگام آن‌ها از پوشش‌های ضد اسید استفاده کرد. در واقع این نوع پوشش‌های محافظتی به صورت چسب، اسپری، رنگ، رزین و موادهای مختلف دیگری می‌توانند با مقاوم سازی سازه‌ها در برابر خوردگی، اکسید شدن و ضربه های ناگهانی از بروز خطرات احتمالی جلوگیری کنند و یک راه مطمئن برای مقاوم سازی سازه‌ های مختلف باشند. رعایت کلیه نکات فنی ارایه شده توسط طراح و نیز تامین کننده مواد در زمان اجرا به وسیله پیمانکار اجرایی از الزامات اجرای پوشش های ضد اسید می باشد. به عنوان مثال رعایت ترکیب اختلاط مواد با هم، دما و رطوبت و نیز آمادگی لازم جهت اجرای پوشش ها، از موارد مهم در افزایش طول عمر یک سیستم پوششی ضد اسید می باشد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

ملات ضد اسید سطوح ملات ضد اسید سطوح, عایق ضد اسید نانو

ویژگی‌ های عایق ضد اسید :

- خصوصیات شیمیایی: مقاومت عالی در برابر طیف وسیعی از اسیدها، بازها، الکل‌ها و مشتقات نفتی
- چسبندگی بسیار بالا
- خصوصیات مکانیکی: مقاومت فشاری، خمشی، ضربه ای و استحکام کششی مطلوب
- مقاومت حرارتی
- مقاومت خوب در مقابل اشعه خورشید (UV Resistant) .

در زمان بهره برداری از یک واحد شیمیایی می توان با روش های مختلفی مانند خنثی سازی، شستشوی دائم با آب، برداشت مواد خورنده و تمیز کردن سطوح، عمر سیستم پوششی را افزایش می دهد. برخلاف خوردگی شدید در صنایع شیمیایی و پتروشیمی به دلیل وجود اسیدها و قلیاهای قوی، در صنایع غذایی، خوردگی در حد بسیار بالا نمی باشد. در صنایع غذایی بیشتر با اسید ها و قلیا‌های ضعیف تر مواجه هستیم. در صنایع غذایی احتمال وجود مواد قلیایی و پاک کننده های اکسید کننده نیز وجود دارد. البته در صنایع فرآوری مواد غذایی به دلیل وجود مواد شیمیایی، سطوح بتنی معمول که بر پایه سیمان می باشند، مقاومت دائم نداشته و در برابر حملات شیمیایی خورده خواهند شد. لذا کلیه سطوح بتنی شامل کف ها، کانال ها، مخزن ها و دیوارها می بایست در مقابل بارهای شیمیایی حفاظت گردند.

نظرات